Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1288 niezalogowanych)
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Dino napisał:
magdalena_d84 napisał:
Witam nie jestem od poczatku w temacie ale jak zobaczylam tytuł to musialam cos napisac
ten wątek skojarzył mi się z Dino, bo przeciez on ma koty tak wiec sto lat sto lat i jeszcze tych 7 zyc wiecej

Koty dziękują i proszą o więcej żyć, bo na 100 lat, te 7 ekstra, raczej nie wystarczy .

No chyba sobie żartujesz? Twoje koty przemówiły, że o więcej żyć się domagają? To to święto to prawie jak Wigilia, że przemawiają zwierzęta
życzyć 100 i 7 ekstra i jeszcze mało ehhh te kociaki powiedz im że jak nie wystarczy to te 7 dodoatkowych lat im odbiore bo to w końcu moje życzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
magdalena_d84 napisał:
Dino napisał:
magdalena_d84 napisał:
Witam nie jestem od poczatku w temacie ale jak zobaczylam tytuł to musialam cos napisac
ten wątek skojarzył mi się z Dino, bo przeciez on ma koty tak wiec sto lat sto lat i jeszcze tych 7 zyc wiecej

Koty dziękują i proszą o więcej żyć, bo na 100 lat, te 7 ekstra, raczej nie wystarczy .

No chyba sobie żartujesz? Twoje koty przemówiły, że o więcej żyć się domagają? To to święto to prawie jak Wigilia, że przemawiają zwierzęta
życzyć 100 i 7 ekstra i jeszcze mało ehhh te kociaki powiedz im że jak nie wystarczy to te 7 dodoatkowych lat im odbiore bo to w końcu moje życzenia

Przyjęły do wiadomości, aczkolwiek niechętnie . Zrozumiały, że lepsze trochę niż nic, więc dziękują serdecznie i pozdrawiają . Powiedziały jeszcze, cytuję: "Zapamiętamy to sobie ". Co miały na myśli, nie wiem .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
magdalena_d84 napisał:
Dino napisał:
magdalena_d84 napisał:

Generalnie to koty mają rację. Jeśli policzyć wszystkie sople jakie wiszą, przypuśćmy jedno życie na jeden sopel to matematycznie rzecz biorąc kotki mają rację że się targują Znowu nie bądź taka aby parę żywotów żałować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Grzes203 napisał:
magdalena_d84 napisał:
Dino napisał:
magdalena_d84 napisał:

Generalnie to koty mają rację. Jeśli policzyć wszystkie sople jakie wiszą, przypuśćmy jedno życie na jeden sopel to matematycznie rzecz biorąc kotki mają rację że się targują Znowu nie bądź taka aby parę żywotów żałować

Póki są jeszcze te sople to możemy tymi kotkami porzucac, więc ok to dodam im jeszcze te 14lat ale Grzes pomagasz mi w stracaniu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
No jasne że pomogę Gdyby te sople jakimś cudem zaczęły znikać to weź zerwij kilka i schowaj w zamrażarce.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Koty dziękują Grzesiowi za wstawiennictwo, ale może by tak jeszcze trochę dorzucić, sople są twarde .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Dino napisał:

Koty dziękują Grzesiowi za wstawiennictwo, ale może by tak jeszcze trochę dorzucić, sople są twarde .

Dino bez przesady....zabrałam im te 7żyć dodoatkowych ale poźniej dodałam 14 czyli 7więcej...niech te koty ze mna tak się nie targują bo znowu życzonka wycofam

I co miało oznaczać, cytuję: "Zapamiętamy to sobie ".

chyba przestane z Wami Kotkami zadzierać... a raczej Kocurami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Grzes203 napisał:
No jasne że pomogę Gdyby te sople jakimś cudem zaczęły znikać to weź zerwij kilka i schowaj w zamrażarce.

ok luzik, zamrażale mam jedną wielgachną i 2 mniejsze więc sople pojda do mniejszej a do tej dużej pozostałości po kotkach, tak na przyszłość jak na tą emeryturkę pójdziemy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
magdalena_d84 napisał:
Dino napisał:

Dino bez przesady....zabrałam im te 7żyć dodoatkowych ale poźniej dodałam 14 czyli 7więcej...niech te koty ze mna tak się nie targują bo znowu życzonka wycofam

I co miało oznaczać, cytuję: "Zapamiętamy to sobie ".

chyba przestane z Wami Kotkami zadzierać... a raczej Kocurami

Co miało oznaczać, nie wiem. Problem jest w tym, że kotom tych żyć na długo nie starcza. Rekord długości życia kota wynosi 36 lat, średnio jedno życie na cztery lata, więc minimum na sto lat wynosi dwadzieścia pięć żyć, a jak na razie mają dwadzieścia trzy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok